Tök negatív
Minek szerkesztgeted? Nem a szerkesztgetéstől leszel terhes, hanem a hcg hormontól, ami a te pisidben nincs vagy épp még nincs. Mondjuk 1hetes késésnél már mutatnia kéne valamit!
Utalom a negativba rakott kepeket.
Ha siman nem latszik semmi, akkor felesleges szerkeszteni, attol nem lesz senki terhes. De ezen nem is latszik igy semmilyen masodik vonal, en nem latom legalabbis.
Ennyi keses mellett egy normal ciklusnal mar nagyon eros masodik csiknak kellene lennie. Nem valoszinu, hogy terhes vagy, ha igen, akkor viszont nagyon keson lehetett peteeresed.
Nem tudom, de én elsőre a normál képet láttam, de ez sajnos így is -ugy is negatív.
Szerintem is felesleges szerkeszteni. Ha nem vagy biztos magadban vegyél digitális tesztet. De az is negatívat jelezne. Igaza van az előttem szóloknak, vagy nem vagy terhes vagy kevés még a hormon.
Nem tudom h ez 10-es vagy 25- teszt. A 10 hamarabb mutatja.
3-as vagyok. Most latom, hogy ket link van, csak a negativosat vettem eszre elsore.
A masik kepen sem latszodik masodik csik szerintem.
Nem hinnem, hogy terhes vagy, ha egyebkent rendszeres a mensid, akkor lehet, hogy epp ebben a ciklusban elmaradt a peteeres, vagy nagyon kitolodott, elofordul ilyen ritkan teljesen egeszseges nonel is.
Jol teszed, hogy orvoshoz mesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!