Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mennyire lehet gaz? Nalatok...

Ez mennyire lehet gaz? Nalatok volt ilyen?

Figyelt kérdés

18hetes vagyok. Eddig meg a terhesseg alatt max hanyassal vegzodo migrenem volt ami azt mondom csucs, azon kivul szinte mondhatni semmi nem volt.

Viszont most furdeskor mikor ultem a kadban hirtelen mint aki lefagy de eros szivdobogast ereztem ami nem akart mulni hiaba mely levegoztem kiszallni nem mertem mert feltem hogy elajulok. Mikor sikerult es leultem az agy szelere beszedultem, elkezdett homalyosodni minden mint mikor ajulas kornyekez.

2018. febr. 2. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igaz már a 31. hétben vagyok, de mostanában sokszor van ilyen nekem is.

A vérnyomásom rendben, inkább alacsony, így nem az okozza.

2018. febr. 2. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Ez sokminden lehetett, pl pánikroham. Érdemes egy lelkiismeretes orvossal konzultálni, de minimum egy vervizsgálat, vérnyomásellenörzés kellene.
2018. febr. 3. 07:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Elkepzelheto, hogy melegebb lett a viz, mint idealis lett volna.

Ilyenkor kitagulnak az erek, esik a vernyomas, a pulzus viszont emelkedik, mert a szived a gyors pumpalassal probal elegendo vert juttatni mindenhova.

Teljesen termeszetes jelenseg, utana is eltart meg egy ideig a kellemetlen, bodult allapot, homalyos latas, stb, amig a vernyomas vissza nem all, azutan a pulzus rendezodik.

Ha elofordul ujra (furdesen kivul), akkor keresd fel a haziorvosodat, ha nem lesz ujra, akkor minden bizonnyal a viz homerseklete miatt volt.

Nem is kell ehhez egetoen forro viz, terhesseg alatt alapban alacsonyabb altalaban a vernyomas, ha a meleg viz miatt meg tovabb csokken, akkor el is jutsz a leirt allapotba.

Mivel nekem alapban alacsony a vernyomasom terhessegen kivul is, igy en kb minden kellemesen meleg ulofurdonel igy jarok, terhesen bele sem mertem ulni a kdba, mert max langyos vizbe lehetett volna a vernyomasom miatt, de azt meg nem szeretem.

Strandon pl imadom a termalvizet, de utana kb 15 perc, mig biztonsagosan labraallok, ezert ritkan megyek bele.

2018. febr. 3. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen hőmérsékletű volt a víz?

Nem szabad terhesen ülő fürdőzni:

Meleg víz: leviszi a vérnyomásod, nem kap elég oxigént a baba, ez okozhat erős szívdobogást.. Ájulás is lehet

Csak simánülő fürdő: okozhat fertőzést... Nem ajánlott emiatt sem

2018. febr. 3. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is fordult már elő 1-2 alkalommal ilyen annyi különbséggel ,hogy én a konyhában tettem-vettem és éreztem ,hogy le kell dőlnöm. Minden rendben van pedig .
2018. febr. 3. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!