Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges az, hogy megjött...

Lehetséges az, hogy megjött és még is ott a baba?

Figyelt kérdés
A helyzet elég furcsa. Szeptember 15.-én rendben megjött. Éltem az életem, eltelt négy hét, és megjött a következő havim. A férjemmel megszakításos módszerrel védekezünk, nem akarunk de ha még is összejön a baba akkor örülnénk neki. október 13.-án megjött és amit furcsáltam, hogy jóval hosszabb volt a vérzésem, de nem tulajdonítottam ennek nagyobb jelentőséget. 23.-a óta viszont minden délután erős hányingerrel küzdök, fáj a derekam, érzékeny a mellem stb. és nem értem lehetséges az, hogy kb 6 hetes terhes vagyok úgy hogy közbe meg megjött?tudom hogy van ilyen, de nem tudom elhinni, hogy velem történne ez. Nem merek tesztet venni mert, úgy érzem csak én vagyok a hülye. Szerintetek?Elég zagyva remélem érthető:)
2008. okt. 27. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat, bár ha van baba, akkor olyankor kisebb mennyiségben van vérzés, inkább rózsaszínes és rövidebb ideig tart.

Vegyél egy nagy levegőt, és tesztelj! :) 6 hetes terhességet már kimutat a teszt, sőt, már az UH is kimutatná.

2008. okt. 27. 09:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, én is úgy tudom, hogy rövidebb és másabb, és utána olvastam de ott találtam olyat is, hogy ha hormonális oka van akkor viszont hosszabb. Attól félek ha nem foglalkozom vele és még is ott van ártok neki ha nem figyelek oda rá.

köszönöm a válaszokat:)

2008. okt. 27. 09:43
 3/6 anonim válasza:
Mindenféleképpen tesztelj az egyik nagynéném mind a 3 erhességénél 4 hónapig megjött neki rendszeresen a baba melett. És makk egészségesek lettek.ne aggódj és tesztelj mindenféle képpen. szorítok neked, 17heteske
2008. okt. 27. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Igen,gyorsan vegyél egy tesztet :)...aztán az eredménytől függetlenül keress meg egy orvost,ő biztosít arról,hogy nincs gond!Tudod negatív dolgok is kiderülhetnek és akkor méginkább fontos,hogy megvizsgáljanak.Üdv és sok szerencsét!
2008. okt. 27. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság? Van baba vagy rendes menzid volt? Írj légyszí mert ugyan ebben a helyzetben vagyok most!
2008. nov. 26. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet, az segíthet választ adni a kérdésedre! Ha a babám uh-s korát nézem, akkor nekem is az utolsó mensi előtt fogant, és az bizony normális volt, sőt erősebb,mint az előző mensik... Vegyél bátorságot! Csináld meg reggel a tesztet, akár suttyomban, és ha negatív, nem kell senkinek elmondanod... Esetleg nekünk, mert ahogy látom sokan drukkolunk neked!!!
2008. nov. 27. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!