Volt valakinél sértődés a család részéről, mert nem akartuk, hogy azonnal mindenki jöjjön látogatni?
Hamarosan érkezik a kisfiunk, ezért lassan tisztázni kellene a családdal hogy is legyen a látogatás.
A férjemmel úgy érezzük, nem szeretnénk, ha mindenki rögtön jönne.
Egyik nagyszülő rögtön a szules indulásakor jönni szeretne, de én ezt nagyon nem szeretném..
Érzett valaki így? Hogy kommunikálta ezt a család felé úgy, hogy ne legyen sértődés?
Én tipikusan "Az én házam az én váram." típusú vagyok a férjemmel együtt. Megbolondultam volna, ha ott szorgoskodnak.
Mi azt mondtuk, hogy szeretnénk mi hárman összeszokni és az úgy nem fog menni, hogy az első pár héten állandóan kézbe lenne a gyerek. Mert bizony amikor elmennek egyszercsak otthon maradsz egy babával, akit felváltva egyből kézbe vettek.
Hamarosan mit jelent? Mert influenza szezon van. Erre is hivatkozhatsz.
Ahol én szültem ott kitolhattuk a babákat és"bárki" kézbe vehette. Mondjuk mi senkit nem hívtunk a kórházba. Nem tudtak egy időben jönni én meg nem akartam 5-6x kimenni. Amúgyis kb. végig cicin volt.
Ma már van internet és annyi képet és videót küldhetsz amennyit csak akarsz. Persze ez nem ugyanaz, de az üvegfal se jobb.
Köszönöm a válaszokat!
Nálunk apukammal lesz a probléma mert ő messzebb lakik és ő úgy gondolta hogy majd nálunk alszik napokig..de ezt nem szeretnénk.
Viszont tudom, hogy ezt bármilyen normálisan is közöljük, sértődés lesz belőle..
Kedves utolsó! Félreértesz, nem elküldeni akarok senkit, csak azt nem szeretnénk a férjemmel, ha valaki nonstop itt lenne és itt is aludna.
Szeretnénk majd az elején hármasban lenni, de attól meg látogatók jöhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!