Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinél sértődés a...

Volt valakinél sértődés a család részéről, mert nem akartuk, hogy azonnal mindenki jöjjön látogatni?

Figyelt kérdés

Hamarosan érkezik a kisfiunk, ezért lassan tisztázni kellene a családdal hogy is legyen a látogatás.

A férjemmel úgy érezzük, nem szeretnénk, ha mindenki rögtön jönne.

Egyik nagyszülő rögtön a szules indulásakor jönni szeretne, de én ezt nagyon nem szeretném..

Érzett valaki így? Hogy kommunikálta ezt a család felé úgy, hogy ne legyen sértődés?

2018. jan. 30. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk senki nem tudta, hogy megyek szülni, kb 2 óràval azután lettek felhívva a nagyszülők, hogy megszületett. Szerencsére 1 órára lakik az összes, úgyhogy nem is jöttek akkor, anyukám csak este felé (délelőtt szültem). A párom rokonai nagyon jönni akartak, de csak másnap tudtak volna, de mondtuk, hogy ne, mert harmadnap de. már megyünk is haza, de ők meg oda nem akartak jönni az első hónapban, úgyhogy kb 6 hetesen látták először a babát. Hogy volt-e sértődés vagy nem, nem tudom, de nem is érdekel
2018. jan. 30. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Én tipikusan "Az én házam az én váram." típusú vagyok a férjemmel együtt. Megbolondultam volna, ha ott szorgoskodnak.

Mi azt mondtuk, hogy szeretnénk mi hárman összeszokni és az úgy nem fog menni, hogy az első pár héten állandóan kézbe lenne a gyerek. Mert bizony amikor elmennek egyszercsak otthon maradsz egy babával, akit felváltva egyből kézbe vettek.

Hamarosan mit jelent? Mert influenza szezon van. Erre is hivatkozhatsz.

Ahol én szültem ott kitolhattuk a babákat és"bárki" kézbe vehette. Mondjuk mi senkit nem hívtunk a kórházba. Nem tudtak egy időben jönni én meg nem akartam 5-6x kimenni. Amúgyis kb. végig cicin volt.

Ma már van internet és annyi képet és videót küldhetsz amennyit csak akarsz. Persze ez nem ugyanaz, de az üvegfal se jobb.

2018. jan. 30. 13:57
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nálunk apukammal lesz a probléma mert ő messzebb lakik és ő úgy gondolta hogy majd nálunk alszik napokig..de ezt nem szeretnénk.

Viszont tudom, hogy ezt bármilyen normálisan is közöljük, sértődés lesz belőle..

2018. jan. 31. 06:01
 14/16 anonim ***** válasza:
En nem akarok bunko lenni...de ha apukad szivesen megy ,orul bunkosagnak tartom hogy elkuldjetek vagy hogy ne menjen...en ezt nem.tudom felfogni hogy hogy lehet valaki ennyire erzeketlen. Gondold el..unokaja erkezik. A lanya anyava valik es szeretne mellette lenni. Te meg kozlod vele hogy nem tartasz igenyt ra...szep. En barmit megadtam volna hogy tobbet legyenek velunk az elso napokban is.
2018. febr. 1. 05:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Félreértesz, nem elküldeni akarok senkit, csak azt nem szeretnénk a férjemmel, ha valaki nonstop itt lenne és itt is aludna.

Szeretnénk majd az elején hármasban lenni, de attól meg látogatók jöhetnek.

2018. febr. 1. 06:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem ertettelek felre. De ha messzirol megy hozzatok akkor hol aludjon? Tudod te hogy fog fajni neki ha megmondod h bocsika ha josz menjel is haza vagy menjel panzioba mert zavarsz? Uristen. Ertem en h harman akartok lenni de lehet jol fog jonni hogy ott van. De akklr is bunkosag elutasitani ha maradna par napot
2018. febr. 1. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!