Az normális hogy a párom terhességem alatt egyetlen egyszer sem nyúlt hozzá a hasamhoz?
Figyelt kérdés
Meg se fordult a fejében. Ha este átölel, akkor is úgy teszi nehogy a hozzáérjen a hasamhoz. Pedig nekem jól esne. 30+ hetes kismama2018. jan. 29. 11:30
11/17 anonim válasza:
Az én párom se érint meg. Azt mondta furcsa így látnia meg azt hogy mozog a hasam. Szerinte ez olyan Alienes. Nem tud igazán mit kezdeni ezzel a helyzettel ő másképp éli meg és én ezt próbálom elfogadni. Rosszul esik nekem is főleg hogy amióta mozog a baba nem is szeretkeztünk. Persze mondja hogy szeret meg várja és örül a babának csak furcsa neki ez az egész. Pl fél attól is hogy ha elalszik és rajtam marad a karja nehogy nehéz legyen és nyomja a babát stb. Szóval nyugi én majdnem minden nap próbálom megszerettetni vele a pocaklakó érintését de erőltetni se szeretném. Ajánlom hogy mond el neki hogy jól esne egy kis ölelés vagy bármi engem igy ugy kárpótol hogy többett puszilgat, jobban figyel rám.
34hkm
12/17 anonim válasza:
Nem igazan ertem miert kell elvarni a parjaitoktol, higy ugyanazt erezzek, mit ti. Simogassak meg stb. Nekik ez geljesen mas. Valaki lefoglalja az asszonyt. Akivel egyertelmuen nem tudnak versenyezni. Ha nem akarja megfogni mert fura neki ne fogja meg. Amugy meg ezt vele kene megbeszelni nem idegenekkel
13/17 anonim válasza:
Igen , igazabol en is elfogadom, olyan amilyen most ebben a szituban. Fő , hogy erdeklodjon , jojjon uh.ra amelyikre tud , hasonlok. Mas lesz biztos ha megszetnek a torpek 😊😊
15/17 anonim válasza:
Szerintem igen,normális.Fèrfi és fèrfi között is vannak nagy különbségek.Én 21 hetes vagyok és a párom nem hogy a pocakomhoz de még hozzám sem hajlandó nyúlni.Több hete már annak hogy szeretkeztünk :/ Elfogadom ezt az idegenkedèsét tőlem de rosszul esik.Elis mondtam neki de nem kényszeríthetem semmire.
16/17 anonim válasza:
Attol mert lepontoztok nem lesz kevesbe igaz :)
17/17 A kérdező kommentje:
Igazából szándékosan nem mondtam ezt neki, ugyanis azt várnám, hogy ez magától is eszébe kéne hogy jusson, anélkül hogy emlékeztetnem kelljen rá. De úgy néz ki ez hiú ábránd részemről.
2018. febr. 2. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!