Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam dokinál mivel...

Bogyo0528 kérdése:

Tegnap voltam dokinál mivel nem jött meg és csináltam tesztet is pozitív lett. (? )

Figyelt kérdés
Még nem tudta meg mondani mennyi idős (de azt mondta terhes vagyok 2hét mulva kell vissza mennem) .de mostanában elég sokat görcsöl a hasam enyhe menstruációs görcsök! Mitől lehet?kéne aggódnom?:\ köszi a válaszokat:)
2018. jan. 26. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha enyhe görcs akkor nincs probléma.

Dokihoz egyébként két-három hét késés után érdemes menni, akkor már lehetséges van szívhang is.

Ha nagyon erősen görcsölsz, vérzel vagy barnázol akkor menj dokihoz.

Gratulálok!

2018. jan. 26. 09:48
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen 😊 nincs vérzésem és erös görcsöm sem...csak fehér folyásom az is normális?

Első terhességem nem vagyok ebben tapasztalt 😄

2018. jan. 26. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Bevallom azt nem tudom, de szerintem normális. Nekem kedd óta késik és pozitív a teszt, de én meg száraz vagyok teljesen.
2018. jan. 26. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Szedj magneziumot. Na ne magne b6ot mert abbol 3x2 is halottnak a csók

Magnerotot vagy magnesii citricit.:)

Amugy en a 28.hetig 4 hetenete azt ereztem megfog jonni.. szval normalis amig nem vérzel/barnázol és nem fáj nagyon

2018. jan. 26. 10:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normalis, hogy gorcsolsz addig mig azzal nem tarsul verzes. A feher folyasal kapcsolatban annyit, hogy beszelj a dokidal es csinaljon huvelyvaladek kenetvizsgalatot.
2018. jan. 26. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Normális a fehér folyás,ha nem ég,csíp,bűzös.

Nekem is van a terhesség elejétöl

2018. jan. 26. 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek 😊
2018. jan. 26. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!