32-33 hetesen mekkora a súlya a magzatnak?
Holnap megyünk orvoshoz és érdekelne ilyenkor mekkorák kb. : )
Eddig nem mérte a sulyt vagy csak nem mondta..
Úh. Jó nagy baba!!
Vagy neten vannak nagy eltérések?:)
Bár gondolom annyira ilyenkor már nem lehet belőni ,mert egyéni ütemben fejlődnek.:)
Ilyenkor mérési hibák is simán előfordulnak.
A szülészet előtt vártam a dokimra, mellettünk egy férfi ült, akinek éppen császározták a feleségét. Kijött a szülésznő, hogy minden oké, 2800 g a baba, mindjárt hozzák őket.
Szülésznő el, pasi pedig megnyúlt képpel odafordult hozzánk, hogy csesszék meg, TEGNAP mérték UH-n és 4 kg felettinek saccolták. Mivel kétséges, hogy egy nap alatt összezsugorodott volna, jó eséllyel elmérték.
Születési súlyhoz a legjobb tippalap a szülők születési súlya. Mi is mindketten 3200-3300 g között voltunk, a lányunk 3200 g lett, időre született.
A felnőttkori alkat itt még irreleváns. Születhet valaki hatalmas babának és lehet alacsony, vékony felnőtt, míg egy kis súlyú újszülött is lehet felnőttként nagydarab pasi.
5# ezt a hozzaszolásod olvastam már vhol, köszi.:) amugy van ilyen elhiszem. De ekkoea tevedes sztem a ritkább ( azok alapján,amiket eddig meséltek) max +/-200-400 gr eltérésről hallottam.
Már nagyon kíváncsi vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!