Kecskeméti mamik! Mi a véleményetek ezekről a szülész-nőgyógyászokról?
Figyelt kérdés
Érveket, és ellenérveket szeretnék róluk: Dr. Szabó Gábor, Dr. ifj. Tankó András. Köszi2018. jan. 24. 22:39
1/3 anonim válasza:
Mindkettő egy paraszt. Dr. Horti Tamást ajánlom jó szívvel
2/3 anonim válasza:
Az utóbbi egy nagyképű!a szobatársam Nála szült,a három nap bentlét alatt egyszer jött és kérdezte mizu.
Az én dokim minden nap Bejött,megnézte a császármetszés sebem,megnézte a hasam és kérdezte h minden rendben-e....
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Kislányomnál Szabó Gábor volt a dokim, semmi bajom nem volt vele, van egy stílusa, de engem nem zavart, sőt, humorosnak tartottam.
Ifj. Tankót abból az időből ismerem, amikor szülés előtt két héttel befektettek. Válogatás nélkül mindenkihez kedves volt, folyton jött-ment, érdeklődött, sokan szakmailag is jónak tartják. Mellette az szól, hogy talán lelkesebb a korából adódóan, még nem unja a banánt. Pont, hogy én mindkettőjükről jó véleménnyel vagyok.
Köztük vacillálok elsősorban a tesónál.
2018. jan. 25. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!