Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisbabával sétálni menni...

Kisbabával sétálni menni majd, de hogyan?

Figyelt kérdés
nyár végén szülök elvileg majd,és azt szeretném tudni,hogy ha szoptatok majd(remélem),akkor majd ha sétálni szeretném vinni,(nyilván nem rögtön,hanem pár hét mulva))evés után fogom,de ha esetleg útközbe elkezdene sírni,(nyilván jönnénk haza,de ha még "idő"még hazaérünk,nem órák,hanem pl 20perc,félóra)és nemhagyná abba,mit csináljak,vagy mit tudok tenni olyankor?Vigyek cumit,de ha nemfogadja el,nem nyugszik meg tőle?Akkor valami teát/vizet cumisüvegbe,vagy mit tanácsoltok?Annyira félek nehogy ilyen helyzetbe kerüljek,és tehetetlen legyek,és végigsírja az utat még haza nem érünk,mert a szívem szakadna meg...Mit tanácsolnátok?
2010. jún. 5. 23:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia! Ne félj tőle.. én is féltem, mert a sogornőmnek folyton sirt a babája. Az én babám meg, meg sem nyikkan. Nézeget (fekve) vagy alszik, de amikor már nem tudok mit kezdeni vele akkor hasra forditom és ugy kilát a kocsiból. Max a cumit kapja meg, mert azzal elvan egy ideig (beteszi a szájába majd kiveszi).. Szerintem ne vedd ki a kocsiból séte közben hanem inkább énekelj neki vagy beszélj hozzá, mert nagyon könnyen megszokja, hogy sirás után ölbe kerül. Én a fél év alatt kb 2x vettem ki, de énekléssel meg tudom nyugtatni. Eleinte ne menj messzire és haza tudsz menni, ha gond lenne. Szoptatni én nem tudnék utcán..ez is ember válogatja..nekem furi.

Ha van kérdésen nyugodtan ird meg privibe és leirom a mi tapasztalatainkat..néha segit. Persze azt, hogy hogyan kell csinálni senki sem fogja tudni megmondani, de ad egy iránymutatást. Aztán kiismered a babádat és már egyre könnyebb lesz.

2010. jún. 6. 09:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én is úgy vagyok, vele, mint Te! Én sem tudtam (és még most sem) elképzelni, hogy az utcán vagy bárhol máshol szoptassam a fiamat. Soha nem is tettem. Nálunk szinte az élejétől úgy alakult, hogy szoptatás után nem sokkal elaludt. Ilyenkor én mindig szoptatás után betettem a babakocsiba, és elindultunk sétálni. Ilyenkor elég sokat aludt (persze, ha nem tévedt utunkba vmi dudálós, family frostos autó), volt időm sétálni. Mire eljött a köv. etetés ideje, hazaértünk. Igény szerint szoptattam, de a két evése közt mindig eltelt min. 2 óra. Én vittem magammal mindig vizet, mert az én fiam (ő is nyári) elég sűrűn igényelte.
2010. jún. 6. 14:45
 13/13 A kérdező kommentje:
jajj nagyon szépen köszönöm nektek a tanácsokat:)Jó volt olvasni hogy nem csak én vagyok/voltam így ezzel:)
2010. jún. 6. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!