Kisbabával sétálni menni majd, de hogyan?
Szia! Ne félj tőle.. én is féltem, mert a sogornőmnek folyton sirt a babája. Az én babám meg, meg sem nyikkan. Nézeget (fekve) vagy alszik, de amikor már nem tudok mit kezdeni vele akkor hasra forditom és ugy kilát a kocsiból. Max a cumit kapja meg, mert azzal elvan egy ideig (beteszi a szájába majd kiveszi).. Szerintem ne vedd ki a kocsiból séte közben hanem inkább énekelj neki vagy beszélj hozzá, mert nagyon könnyen megszokja, hogy sirás után ölbe kerül. Én a fél év alatt kb 2x vettem ki, de énekléssel meg tudom nyugtatni. Eleinte ne menj messzire és haza tudsz menni, ha gond lenne. Szoptatni én nem tudnék utcán..ez is ember válogatja..nekem furi.
Ha van kérdésen nyugodtan ird meg privibe és leirom a mi tapasztalatainkat..néha segit. Persze azt, hogy hogyan kell csinálni senki sem fogja tudni megmondani, de ad egy iránymutatást. Aztán kiismered a babádat és már egyre könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!