5+1-esen 21mm-es petezsák normális?
Tegnap voltam dokinál,szerinte 8 hetes vagyok utolsó mensiből számolva,viszont biztos ,hogy csak 5+1 napos vagyok.
Megcsinálta a hüvelyi uh-t és üres petezsákot látott,azt mondta ez baj,ha 8 hetes vagyok.
21mm-es a petezsákom,ez normális ?
Ha 100%- ig biztos vagyok a fogantatás napjában akkor van esély ,hogy nincs baj és már jövőhéten fogja látni ?
Iszonyatosan be vagyok parázva,első baba és bár nem volt tervezett,de annyira beleéltük magunkat már most
Ennyi idős terhessegnel túl nagy egy ekkora petezsak alap esetben.
Drukkolok, higy jovoheten minden benne legyen
Arra, hogy ekkora petezsákban már kéne lennie embriónak. 5. hét elején pár mm-es szokott lenni a petezsák. Nekem 5 hét közepén volt 8mm és már abban is volt szikhólyag.
De még sztem nem reménytelen. Bár ha tényleg 5+1 hetes vagy, akkor túl nagy ez a petezsák, szinte lehetetlen, hogy 5+1 hetesen ekkora legyen!
Nem bírtam ma tovább,elmentem egy nagy nevű főorvoshoz.
Megállapította,hogy nem hogy üres a petezsák,hanem 5mmes a picike és minden a legnagyobb rendben van vele és valóban 5 hetes vagyok nem pedig 8 :)
Ha 5 mm es a picike, akkor már inkább 6 hetes vagy!! :DDD
Gratulálok!!! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!