Kell minden esetben vasat szedni a terhesség alatt? Volt olyan, akinek nem kellett? Rendben volt a baba a születése után?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 17:01
1/4 anonim 

válasza:

Igen , szerintem fontos a vas, főleg ha nem szedsz semmi vitamint.
Annyit igazán megtehet egy terhes nő, hogy legalább azt az egyet szedi!Nem bántásból!
Egi babát!
2/4 anonim 

válasza:

Nekem nem kell szednem vasat. Mivel mindig a felső érték határt súrolom szerencsére.
3/4 anonim 

válasza:

Nekem meg vashiányom volt, de a nógyógyim eltiltott mindenféle vitamintól, csak a folsavat engedte. Na, most voltam a vérvételen, 11 hetesen, kivi lezsek, most, hogy van még vörösvérsejt hiányom, mit mond erre... Amúgy valszeg azért, mert vegetáriánus vagyok, és kevés a B12... Apropó, még azt se írt fel...
4/4 anonim 

válasza:

Nekem terhesség előtt volt egy kis vashiányom.Szedtem is rá Maltofert.Terhes lettem, elkezdtem szedni az Elevitet.Amikor először mentem az orvosomhoz, rákérdeztem erre.Azt mondta, elég a terhesvitamin.Mivel minden megvan benne, ami kell, egyelőre nincs szükség külön vasra.Meg úgyis jönnek a vérvételek, ki fog derülni, ha pótolni kell.Hát, neki lett igaza.Megjött a vérvételi eredményem.Még soha nem volt ilyen jó a vasam.Azóta se szedek semmit a terhesvitaminon kívül.Szerintem ha az orvosod úgy látja jónak, fel fogja írni a vasat.De te magadtól ne kezd el szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!