Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhes vagyok. Ha a...

21 hetes terhes vagyok. Ha a hasam aljan erolteljes szivdobogas jellegu erzest/rangast erzek akkor lehet, hogy a baba nem kap eleg oxigent es igy jelzi? Ezt olvastam az egyik oldalon de elegge ijeszto. Ti ereztetek mar ilyet? Ti mit tettetek?

Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez a vena cava inferior szindróma. De ezt te is megérzed. Szapora pulzus, leeso vérnyomás, ájulás közeli érzés vagy akár ájulás. Ez nálam is előfordul, ha haton fekszem. Szívhangot is ülve hallgatnak nálam emiatt. De itt egyértelmű, hogy keringési gond van ilyenkor, mert pillanatok alatt ájulás határára jutok. Úgyhogy még idejük nincs a gyereknek oxigénért küzdeni.

Első voltam

2018. jan. 17. 13:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Elso; a linkre irod ezt a “ megnevezest”? Nalam neha meg akkor is luktet ha oldalt fekszem.
2018. jan. 17. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, ez a hston fekvesre vonatkozik. Azert akkor fordul elo mert a meh akkor tudja a gerinchez nyomni a vénát. Oldalt fekve amit érzel az lehet csuklás, boxedzes (ebben nagyon jok), labgyakorlatok vagy egyszerűen érzed a saját keringésed, mert nagyon koncentrálsz.
2018. jan. 17. 14:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez bizony csuklás ne aggodj kap oxigént rendesen.
2018. jan. 17. 14:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Okes, koszonom!
2018. jan. 17. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Inkabb csuklik
2018. jan. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!