Van valakinek Bergon 2dx dimension babakocsija?
Szia!
Nekünk is ilyen van,de mivel jelenleg anyáméknál vagyunk nem tudom megnézni hogy mi mit kaptunk hozzá,mert mi valamit kaptunk.Ha a férjem fölébred megkédezem tőle.Amúgy egyszerű a használata.Mi magunk jöttünk rá.Ha van kérdésed vele kapcsolatban kérdezz nyugodtan.
Bocsi most jutott eszembe hogy én még "tartozok".
Hát a férjem is csak arra emlékszik hogy valamilyen olyan papírt kaptunk amin képek szerepelnek,de ő azt mondja hogy szerinte mi sem kaptunk használatit.De a hét közepén megyünk haza és ha nem felejtem el meg nézem neked és írok.Amúgy ha kérdésed van a használatával kapcsolatban akkor írj és válaszolok.Milyen színűt vettetek?
köszönöm,nembaj:)Amúgy jövőhéten megyünk még oda ahol vettük,mert rendeltünk hozzá még pelenkázótáskát,és majd akkor rákérdezek hogy alapból nemjár hozzá tájékoztató,vagy csak "kifelejtették".:)Belinkelek egy képet róla,úgy egyszerűbb,mert ott se tudták megmondnai milyen színű,úgy rakatták el,hogy "bociszinű":)
szia!
Nekünk is ilyen kocsink van, barna-vajszínű. Mi kaptunk hozzá papírt, ami a jótállás is egyben. Benne van egy kép a babakocsiról, és be vannak rajta számozva a gombok. Ezekre hivatkozik a használati útmutató. Tehát a kép nélkül hiába írnám le, hogy mit csinálj, mert nehezen értenéd. Pedig szívesen segítettem volna :) Egyébként a kocsi nagyon jó, kényelmes, bár összecsukva sem sokkal kisebb, mint nyitott állapotában :(
Első vok.
Hol vettétek ha szabad érdeklődnöm?
És pont olyan színű van nekünk ami a tietek mögött van,barna-macis,még a lábzsák rá is van téve a másik kocsira.Annyiból viszont hátrányos hogy elég nehéz és nagy,nem mindenhova tudok vele eljutni.
Mennyiért sikerült megvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!