Szerintetek fiú vagy lányt várok? Mit láttok? Www.Kepfeltoltes.eu/view. Php? Filename=76126754800_1021094916839. jpg
Én konkrétan semmit,20.hétben vagyok az orvosok találgatnak.
Több szem többet lát!:)
Szia! Tipp lány..
De ehhez nem kell kép, hiszen nem látni tajta a baba altestét.
Ezen a képen az én babám van.. A feneke rajta.. ;) de meg az orfos sem tudta megmondani, bárhogy forgatta az UH fejet a hasamon...
Úgyh, várunk..
Munkatársam lányáék 30 hetes terhesen sem tudják.. A 4D-n se derült ki.. Takarja magat...
Tetszik,tetszik!
nekem úgy tűnt h féloldalt fekszik és összekulcsolta a lábait.
11es a tieden sem látok semmit... :)
Nekem ő lesz a harmadik babám,van egy fiam és egy lányom is.
Az orvosok 15.héten azt mondták fiú,most azt mondták talán lány...
Én fiút érzek,d ez cs megérzés...az első kettőnél nem volt kérdés meg találgatások.
D ha jobban megnézem a képemet mintha még vigyorogna is a kis huncut h eltalálom e
:)
Jobboldalt gerince, fenn a feneke, és balra tartja a lábait,,. A feje vész homályba..a méhszájnál...(16. Heti kép)
11.
Szóval a lényeg, hogy a kép alapján nalad sem lehet megmondani(nálam is amúgy kulcsolta végig a lábat, úgyhogy a mozgó képen se)
Neked legalább tipped van..
Nekem 1. Baba..
Gratu
Sziasztok! Az enyém alulról van én lánynak látom,pedig fiút mondtak,ez 12. Heti uh!
Szerintetek?
Tök jó új képek a tiétek;)
Mikor mentek ultrahangra?
12hetes uh nem látok semmit,nekem az még korai esetleg genetikai uh.
Próbáltátok a szódabik.tesztet v mást?
Én most hallottam róla először,3.terhessegemnel.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!