Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fáj, szúr néha a hasam?

Mitől fáj, szúr néha a hasam?

Figyelt kérdés
kb 14-15 hetes terhes vagyok, néha de kb 2 napja szűr illetve fáj a hasim, nem nagyon,csak érzem. mitől van ez?
2008. okt. 26. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a méh növekedését érzed.Ha nincs vérzés és nem erősek a görcsök,akkor nyugodj meg,a pocid nő.Minden jót!
2008. okt. 26. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínű azért mert nő a méhed! Ez normális!

Boldog pocakosodást!

2008. okt. 26. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ennyi idős terhesen. Sőt, olyan is előfordult, hogy úgy beleszúrt a hasamba, hogy állni is csak görnyedezve tudtam. Egyből hívtam a dokimat, aki azt mondta, menjek be. Elmentem vécére, és csak attól, hogy leültem, és lejjebb kerül a fenekem, elmúlt a szúrás. Nem volt semmi baj. :)
2008. okt. 26. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:

De jó, hogy ezt megkérdezted!!! Én ugyanígy vagyok, és alig bírok megnyugodni emiatt. A 14. héten vagyok és szinte minden nap fáj a hasam, vagy szúr egyik-másik oldalon. A dokim meg a védőnő több pihenést, javasoltak és egy gyógyszert (Troparin). De én annyira banga vagyok, hogy nem merem bevenni belőle a napi 3-at.

Én is azzal próbálom magyarázni, hogy a méhszalagok lazulnak, húzódnak, ahogy növekszik a méh.

Mindenesetre én is remélem, hogy elmúlik, mert zavar.

2008. okt. 26. 20:44
 5/5 anonim válasza:
már vagy 2 hete nagyon szúr a hasam lehet hogy terhes vagyok segítsetek a válaszotokkal elörre is köszönöm.
2008. okt. 27. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!