Engedjem vagy ne hogy a hasamon mászkáljon?
Kb 7 hetes terhes vagyok. Fiam 9 hónapos és szívesen felmászik rámászik a hasamra. Hagyhatom vagy inkább ne? Mennyire káros?
Bocs a h*lye kérdésért de nem tudom.
Én is 6-7 hetes lehettem mikor nagyon rámugrott a 18 hósom. Érett felnőtt ember vagyok aki tisztában van hogy hol helyezkedik el a méhe és mekkora egy kora terhesség de akkor is megijed az ember főleg ha el kezd görcsölni utána.
Szóval kedves kérdező én azt mondanám hogy ha bajt közvetlenül nem is okoz azt engedd meg ami még neked is kényelmes ;)
Nyilván most még nem okoz bajt, de mivel pici a fiad érdemes már most jelezni neki, hogy nem szabad. Kell idő mire megérti. Pár hónap múlva azért ráugrani anya hasára már nem szabad. De most még semmi bajt nem okoz, mivel csont mögött van még az embrió. Sőt még a méhed is.
Jó egészséget és lassan tessék megtanítani a picinek, hogy anya pocakjával csak finoman :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!