Nem szedem a terhesvitamint, van még ilyen kismama? Gond?
10-es válaszló röhejes vagy.
Tudósok, genetikusok, nagy tudású professzorok, évtizedes kutatások után, kifejlesztették a terhesvitamint erre te Kisguci Illésné Csajágaröcsögéről megállapítod hogy nincs rá szükség.
Te nem érzed ezt szánalmasnak?
#11 Mellélőttél, mert van némi tudásom a területen szakmából adódóan, nem 18 hetes terhesen és a gyakorin vagyok rettenetesen nagy szakértő.
Keress utána, a polgári rétegben tudományosan is igazolt, hogy nincs előnye a terhesvitaminoknak, placebo az egész. A folsavnak és a D-vitaminnak van: a folsavból emelt mennyiség kell, D-vitaminból meg azért kell pótlás, mert a fél ország D-vitaminhiányos, különösen télen. Ennyi.
A terhesvitaminból a putrisoron profitálnának sokat, de pont ők nem szedik.
10es és mivan a vassal?? A D vitaminnal es meg sorolhatnám?
Azokat az ujjadból szopod? A folsav nagyon fontos igen.. igen, a 12-13.hetig.
Onnantól nagyrészt a kalcium, vas, d vitamin , cink, stb játszik nagy szerepet. Es nem csak az anyánál, mivel ha anyánál nincs elég máshonnan se tudja elvenni a magzat.
10-es, peeersze nyilván mellélőtt a 11 és te PONT értesz a dologhoz. Ha értenél, nem írnál baromságokat.
(te tipikusan az a válaszoló vagy akinél mindig valahogy mellélő az ember, fogadok a Családi kapcsolatos topikban épp öröklésjogi ügyvéd vagy, a hobbisban meg szerelő, a diétásban meg személyi edző..)
16 hetes kismama vagyok.
Hányok, sajnos minden nap, mikor szedtem a terhes vitamint (több félét is próbáltam), akkor még inkább hánytam, szóval nem szedem.
Folsav, magnézium külön megy. A doki szerint nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!