Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnantól számoljátok a...

Honnantól számoljátok a terhességi heteket?

Figyelt kérdés
Szóval az utolsó mensi alapján 10+6 az uh alajpján meg 11+1. Most kell mennem majd a 12 hetes genetikai uhra és nem tudom honnan számoljam hogy azert keső se legyen. Annyit mondtak a betöltött 12.hét utan menjek. Jól tudom hogy 13+6ig lehet ezt megcsináltatni?

2018. jan. 13. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tehát két nap az eltérés a két dátum között, ami nem okoz semmilyen problémát. Amúgy az utolsó vérzéstől szokták számolni.
2018. jan. 13. 10:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2018. jan. 13. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Betoltott 11 hettol 13 het 6 napig ho eredmenyt ad a kombinalt vizsgalat, illetve a genetikai uh is, azaz a tarkoredo meresnek ebben az intervallumban van ertelme.

Tokeletes, ha 12-13 het kozott mesz valamikor.

2 nap elteres a meret szerinti es a mensi szerinti kor kozott semmit nem jelent, nagyon pici kulonbseg, ennyivel nem szoktak foglalkozni.

Ugyis a meret szerinti kormeghatarozas is a 12. het kornyeki uh-n a legpontosabb, akkor mar nem csak par mm-es az embrio es konnyen merheto. Meg az is lehet, hogy a kovetkezo uh-n nem is lesz elteres a mensi szerinti korhiz kepest.

2018. jan. 13. 11:48
 4/6 A kérdező kommentje:
ok köszönöm szépen!
2018. jan. 13. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam 5 nap különbség volt és menzesz szerint 13+3 hetesen mentem, a babát meg 12+5-nek mérték, 9 hetesen is megvolt ez az 5 nap. De tudtam is, hogy később fogant picit hosszabb ciklus miatt. Csak a kutyát se érdekelte. 😁 menzesz szerinti volt végig, még a kiírt utáni napon se került szóba.
2018. jan. 13. 12:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem köszi szépen! akkor mindenféleképpen bele fogok férni még a 12.heti genetikai uh-ban.

Mensi szerint 12+3 leszek uh szerint meg 12+5 amikor mennem kell.

2018. jan. 13. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!