A terhességi teszt 6 hét után egyértelműen kimutattja a terhességet?
Ahogy az első írta
Van olyan ahol ilyen kékes lilásak a csíkok
Van ahol plusz jel jelzi
Van olan teszt, ahol sosem lesz egyforma a 2 csík... Az enyémenn a kontroll semmpiros hanem teli sötét rózsaszín..
A teszt nem HCG szintet mér, csak jelenlétet... Persze azért egy nagyon alacson HCG tartalomnál az indikátor kevésbé erősen színeződik.. De kb az aktustól számítva 20. Napnál erősebb nem lesz(nekem már a 16. Napon is egyforma volt majdnem a 2 csík x-epil műanyag tokoson)
Teljesen mindegy milyen erős a csík, csak legyen ott. Nekem volt, hogy este nagyon erős volt, majd kíváncsiságból másnap reggel csináltam egyet, ami szinte negatív lett. Semmit nem jelentett, csak nekem valamiért reggel kevesebb a HCG a pisiben (gondolom sokat jártam ki éjszaka).
De van olyan ismerősöm, akinek 6. héten is negatív lett a teszt folyamatosan, pedig már orvos megerősítette a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!