Szerintetek lehetek várandós? Mikor teszteljek? Valakinek hasonló tünetek? 23/L
Figyelt kérdés
December 16-án kezdődött a legutóbbi menzim, igazából december eleje óta próbálkozunk babával. Most tartok a 23. napnál. Eddig ritkán éreztem a peteérést, a tipikus fehér folyàssal. Most középidőben elkezdett iszonyat módon feszülni a mellem, azóta is nagyon érzékeny. Illetve furcsa rózsaszínes-barnás folyásom volt a 17-19-ik napokban, néha erős alhasi gőrccsel, hasmenéssel. A napokban pedig mèg én magam is idegesítem saját magam, a hangulatingadozásaim szörnyűek :D2018. jan. 7. 21:42
11/25 A kérdező kommentje:
Természetesen nem bírtam magammal, teszteltem.. és elég halvány, de POZITÍV LETT😍
2018. jan. 10. 12:50
12/25 anonim válasza:
Ha nagyon halvány, akkor kb 2-3 hetes lehet. :-) gratulálok.
Én most kb 5 hetes vagyok/lehetek, és mensim előtt teszteltem egy héttel és pozitív lett. Jövőhéten megyek dokihoz :-)
13/25 A kérdező kommentje:
De jó végre ilyen véleményt is hallani :)) nagyon gratulálok neked!! Én is reménykedem, hogy a következő tesztek már csak erősebbek és egyértelműbben legyenek :)
2018. jan. 10. 14:35
14/25 A kérdező kommentje:
Beírtam ilyen kalkulátorba, elvileg 3,5 hetes :)
2018. jan. 10. 14:35
16/25 anonim válasza:
Rosszul linkeltél, nem adja be
18/25 anonim válasza:
Nem is olyan halvány ez. Gratulálok😊😊
20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) még nem merem elhinni, pedig már az enyhe alhasi görcsök is jelentkeztek :) hétvègén még tesztelek, hogy 100% legyen. A 6. Héten pont síelni leszek, nem tudom hogy előtte vagy utána menjek nőgyógyászhoz... szerintetek?
2018. jan. 12. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!