Szerintetek lehetek várandós? Mikor teszteljek? Valakinek hasonló tünetek? 23/L
14-e körül tesztelhetsz,feltéve,ha 30-a környékén voltatok együtt.
Ha 30-án sikerült a baba,akkor sem érezhetsz még semmilyen terhességi tünetet,mert kb.2 hétig tart a beágyazódás.
Kedves 2. válaszoló! Köszi a kedves okítást, annyi kérdést olvastam mostanában, hogy teljesen rámragadt ez a /L.
Köszi 1. Kommentelő!
3.: tudom, sokan ezt mondják, de mégis annyi mindent olvasok arról, hogy valaki már nagyon hamar megérzi, tapasztal tüneteket.. leginkább ilyenekre lennék kíváncsi, de persze köszönöm a tanácsot :)
Szia!
Ne keress a tüneteket... Sajàt tapasztalatból írom....
Nekem nem volt... Vagyis utóbb visszagondolva igen.. De semmi hányinger, futa szúrka, fura mellfeszülés, fura folyás..
Volt enyhe barna vérzésen 4 nappal a mensi ideje előtt, amikor azt hittem megjön, aztán azt éreztem mindig hogy megjön rendesen, de nem..
Ezt az érzést nem lehet leírni... Emiatt nem volt sosem "balestem" mimdig 1 órával előtte tudom, hogy meg fog jönni.. Nah ez ugyanolyan, csak mégse... A mensi nem várt ideje másnapján el is múlt, de lehet vsak azért mert tudtam, hogy baba van a pozi tesztnől..
Azóta sincs igazán terhességee utaló tünetem... Nagyobb cicim lett..
16 h km
Na, akkor leírom én is. Én se nagyon éreztem a peteérést, csak számolás alapján kb-re ekkor meg akkor...
November 4-én megjött a menzeszem, 16-án annyira egyértelmű volt a peteérés, hogy se lehetett téveszteni. Nem volt tervben a baba, de együtt voltunk, páromnak mondtam, hogy na most minden esély meg van rá... Onnantól a napokat számoltam, mikor kéne. És éreztem is, hogy na meg fog jönni, meg fog jönni. Mikor már a 3.napja ezt éreztem, és semmi, igazából nem volt kérdés. Másnap teszt (dec. 4.), szerintem nem kell mondanom... :)
Egyébként ez a 3.terhességem, az első kettőnél nem tudtam a peteérést, mikor van, ellenben a melleim, mikor meg kellett volna jöjjön, majd szét durrantak + orrvérzésem volt. Na most ezek elmaradtak, mégis egyértelmű volt, mi a helyzet.
#4 Amíg nem történik meg a beágyazódás,addig még nem beszélünk terhességről.
Tehát azt megelőzően nem érezhetsz tüneteket,értelemszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!