8+4 naposan nem megyek későn az első vizsgálatra?
Sajnos csak így sikerült idöpontot kérnem.
Ha lenne panaszom persze bemennék a kórházba, de ha nincs akkor jó lehet?
Köszönöm! Még nem volt terhességem, de a mostanira 10 hónapot vártunk.
Leiden mutációm van és IR vagyok, de elméletileg nem lesz semmi változás a meforalban és szúrnom is csak a második trimesztertől kell magam.
Nogyogyaszhoz eleg akkor menned, de egy hematologust jobb lenne felkeresned amint lehetseges.
Nem tudom, hogy miert mondtak neked, hogy csak a masodik trimesztertol kell szurni a verhigitot Leiden mellett, altalaban onnantol kell, hogy kiderul a terhesseg.
Ezt tisztazd hamar, mert Leiden mellett igen gyakori a veteles koraterhesen (ne igy legyen, nem azert irom, de volt benne reszem tobbszor is es ismeretlenul sem akarom, hogy neked gondod legyen).
Nagyon kedves vagy köszönöm!
Most decemberben voltam kontrollon, mert egy éve volt trombózisom. Az angiológus dokim mondta, hogy elég a második trimesztertől. A hematológus csak annyit mondott hogy terhesség esetén majd szúrni kell és szülés után is 6 hétig.
Lehet azért mondta mert tökéletesek az eredményeim, nem tudom. Próbálkozni is három hónap után már engedett trombózis után, mert csak egy kisebb vénában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!