Kecskeméten első vizsgálatra melyik dokihoz menjek, ha?
Köszönöm, már találtam orvost igen, és nem Nemeshez mentem. Én beírtam a neten a javaslat után és szinte semmi jót nem találtam róla, csak panaszt arra, hogy milyen modora van, meg miket mond és ezt a legkülönbözőbb oldalakon és fórumokon tök különböző időkből. Ami jobb vélemény volt róla, az mind jóval régebbi volt, mint a rosszak, meg nem is nagyon kismamáktól.
Biztos van olyan, akinek bejön, meg nem mondom, hogy nem jó orvos, de én úgy voltam vele, hogy annak is tuti oka van, ha ilyen vélemények vannak róla leginkább és nem akartam kockáztatni, hogy egy rakás pénzért tapló legyen velem valaki. A kórházban velem is volt olyan, aki bunkó volt, meg mindenféle megjegyzéseket tett, holott nem is mondtam semmit, csak köszöntem és csináltam amit mondott, aki olyan, az bunkó, ha kell ha nem, nem is feltétlen kell belőle kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!