13/27 anonim válasza:
Lívia (ezt választottuk 2016ban, de Botondunk lett)
14/27 anonim válasza:
Én nem szeretem sem a Líviát, sem a Livit.
Egy ilyen nevű embert sem ismerek, de valamiért gonosz, kétszínű nő ugrik be róla. Tutti valami szappanopera szereplőt hívhattak így.
Én a Déliát adnám, kellemesebb, szelídebb név. Delinek lehetne becézni, vagy Liának.
15/27 A kérdező kommentje:
Első lányomnak akartam volna ezt a nevet, akkor mindenki fintorgott rá, a kicsinél már fel sem merült, most jutott eszembe újra. És pont a becézéssel lenne a problémám, a Deli nem tetszik, Liának meg engem szólítanak :) De mégcsak 9 hetes vagyok, a kicsi neve is úgy lett, hogy azt se tudtam, hogy létezik Tamina név, csak mikor keresgéltem, láttam meg, és egyből beleszerettem :)
2018. jan. 6. 16:42
16/27 anonim válasza:
Délia
Lívia nem tetszik, Délia nálunk is a "kalapban" van
18/27 anonim válasza:
A válaszok alapján is kiderül, hogy tömegnévvé kezd válni. Ha nem zavar, hogy minden második gyereket így hívnak a játszón, akkor add a Líviát! Az meg merő nagy butaság, ha valakinek azért nem tetszik, mert xy ugrik be róla. Az ő nevével is van-vannak utálatos emberek, erre ne alapozz! :D A Délia meg különleges név. Amúgy a Lívia is tetszik.
19/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem tömegnév a Lívia, a 2016-os listán pl. a 99. helyen szerepel. Szerintem a válaszadók többsége azért választaná ezt, mert a Déliáról jóformán nem is hallottak. Sokaknak ez is számít. Én is inkább a Líviát adnám, a Déliának is tetszik a hangzása, de nem adnék ennyire ritka nevet.
20/27 anonim válasza:
Nekem a Délia nagyon ellenszenves, így a Líviát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!