Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most annyira jó minden,...

Most annyira jó minden, kicsit félek, hogy így marad e a baba érkezése után is, volt így ezzel valaki?

Figyelt kérdés

A férjemmel nagyon jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást. Hamarosan érkezik a kisfiunk, akit nagyon várunk.

Bennem van egy kis félelem, hogy nehogy a kapcsolatunk változzon.

Próbálok majd tudatosan tenni ez ellen és amennyire lehet figyelni majd a páromra a baba mellett.

Nyugtassatok meg, hogy a baba csak közelebb hoz majd bennünket és nem eltávolít.

Érzett így valaki?

2018. jan. 5. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bármi megtörténhet.

Unokatesóméknál eszik-alszik baba volt a kislány,ahogy nőtt,volt idejük egymásra a szülőknek;elmondása szerint az első két hónapban voltak nehézségek.Később náluk volt/van nagyszülői háttér,így el tudnak menni moziba sétálni,barátokkal.Most született a kistesó,szintén van segítség,vele sincs probléma.

Na és akkor nálunk: álom terhesség,szuper kapcsolatban,évek óta együtt élünk.

A pici érkezése után viszont jöttek a gondok.Hasfájás,reflux,ami kiderült,hogy szervi gond,csak nem foglalkoztak vele.Etettem-fejtem-mosogattam és a gyerek végig rám volt kötve,mert ha letettem üvöltött és vissza jött minden.

Műtét után jobb lett,de egy éves koráig mindig kézben volt,amikor tudott ülni,akkor már nem.Speciális tápszert kapott, infúzióra jártunk,mozgás-és később beszéd indulási gondok is voltak,így Dévény és TSMT-tornáztunk.Ez lefoglalta heti 5 délutánunkat,mert ketten tudtuk csakcsinálni és 3 éves koráig csináltuka TSMT-t.

1,5 évesen bölcsibe ment,akkor már járt stabilan(csana).

Anyagilag addig bírtuk,pedig volt bőven tartalék.Onnantól is annyit volt beteg,hogy nem győztük szabival, táppénzel,elküldtek mindkettőnket.

Segítségünkre nincs,lassan 4 éve nem voltunk kettesben sehol,felváltva dolgozunk,egyik nap én,másik nap a párom,hogy valaki legyen a két hetente beteg gyerekkel mindig. (Sok csodaszert kipróbáltam, költöztünk is,de a betegeskedés maradt) A gyerkőc minden problémáját megoldottuk,de magunkra nincs minőségi időnk. Reméljük pár év múlva már lesz.

2018. jan. 6. 08:51
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nèzd, mindenki így èrez!

Ès azt is tudnod kell, hogy soha nem lesz már olyan az êletetek, mint gyerek előtt! Soha nem leszel olyan szabad ès nem csinàlhatod azt, amit szeretnèl, akkor amikor szeretnèd!

Úgyhogy ne is ragaszkodj görcsösen a korâbbi èlethez! Inkább kezdj el tervezgetni, hovyan is tudtok helyet teremteni a gyereknek, magatoknak, a csalàdnak. Nem lehetetlen összehozni, de ehhez rugalmasság kell ès persze az, hogy apuka is èrezze innentől neki is gyereke van, nem csak neked!

2018. jan. 6. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!