Már egy hete kb hogy keményedik a pocakom és ma voltak vagyis most mult el 2perce sincs hogy nagyon görcsöl a hasam mit csináljak ijenkor? 35 hetesek vagyunk.
Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 21:09
1/7 anonim válasza:
nézesd meg magad orvossal
boldog babavárást
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen keresd fel a legközelebbi szülészetet vagy ügyeletet,mutasd meg magad orvosnak nehogy baj legyen!!
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. De akkor most baj van nem voltam még ilyen helyzetben mert az elsö babánk.
2008. okt. 25. 21:17
4/7 anonim válasza:
Amíg nem vérzel, nincs baj, de mindenképpen menj orvoshoz, mert a görcsök hatására elkezdhet kinyílni a méhszáj, és ez már tényleg baj lehet.
5/7 anonim válasza:
Szia!!!39hetes kismama vagyok 30-től egy folytába keményedik a hasam szedtem a Magne B6-ot,attol valamenyire elmult és voltak és vannak görcseim is én el mentem az orvoshoz nem volt semi. 35-36 hétől kinyilt a külső méhszáj azota semi.A görcseim hol erősebek hol gyengébek.Azt mondta az orvosom,hogy ez a szülés elő jelei készülödik a babám ,de még nem lesz szülés.Ugy ,hogy szenvedek.Jo baba várást és kitartást!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat tegnap este voltam bent a korházba hogy nézzenek meg azt monták nekem is hogy ez a szülés elöjelei de nincs semmi gond.
2008. okt. 26. 14:01
7/7 anonim válasza:
Szia.A második válaszoló vagyok.Örülök neki,hogy semmi gond!Látod az a biztos,hogy orvos látott és minden renben van.Készülődik a babád és ez így normális.Kitartás már nincs sok hátra.Rövid,könnyű szülést kívánok :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!