Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes leszek, amikor...

12 hetes leszek, amikor wellnessezni megyünk. Tényleg nyugodtan fürödhetek?

Figyelt kérdés
A doki azt mondta, no para. Viszont nekem kicsit fura ez a doki, a 9. héttől a 19.-ig nem is találkozom vele (nem ő csinálja az uh-kat). Nektek mit tanácsoltak? Szabad ilyenkor fürdőbe menni? Vagy használjak úszótampont?
2018. jan. 2. 06:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen vízbe akarsz menni, akkor használj Gynopatch tapaszt. Az a tuti, és a hüvelyed, méhszájad sem piszkálod.

Le kell teljesen szőrteleníteni és egy a használati útmutató szerint felragasztani úgy, hogy fedje a hüvelyt és a húgycső nyílást is. Mivel ez egy nagyon vékony és rugalmas tapasz, van egy külső lehúzó fóliája is. Nem érzed, nem húz, együtt mozog a bőröddel és 100%-ban véd minden fertőzéstől! Egyetlen hátránya, hogy ha pisilni mész, el kell távolítanod, és újat kell felragasztani.

2018. jan. 2. 17:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Itta link hozzá, hogy utána tudj nézni:

[link]

2018. jan. 2. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Terhesen tényleg ne menj medencébe. Ki tudja mit kapsz el. Bírd ki. Én is úgy mennék de terhes vagyok, fontosabb a baba egészsége minthogy valamit is elkapjak.
2018. jan. 2. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!