Tegyük fel terhes vagyok. Miért nincs semmi más tünetem?
Az hogy késik az nem csak terhességi tünet lehet! Ma már nem lehet csak egy késésből terhességre g gondolni! Késés + teszt, az már elég meghízható, de csak mert nem jön meg, én nem gondolnék biztosra gyerekre.
Nem is értem miért nem csinálsz tesztet.
Terhestünete meg nem mindenkinek van egyébként.
Mert szerencsés vagy, ha így van..
15 hetes vagyok és semmi klasszikus tünetem nincs..
Nem hánytam mégis fogytam az első trimeszterben 3 kg-ot.. Most 1,5 kg van a -3 hoz képest,
tehát nem vagyok a kezdő súlyomnál(ez inkább a bejgli és nem a baba eredménye) pocakom picit látható.. Cicim kerekedett de nem fáj vagy feszül, mellbimbó kicsit érzékeny, de ezt már csak azért tudom, mert keresem a tüneteket kb.. Ilyen ciklus alapján nekem szokott egyébként is lenni
Szóval a nem menstuálás egy egész erős tünet...
Tesztelj
Mert nem KELL semmilyen tünetnek lennie, csak lehet
Nekem sem volt egyik terhesség alatt sem
Nekem se volt se hányinger, se más tünet, csak késett, és nagyon jókat aludtam hétvégén, de azt is csak pár hétig.
Utána is csak onnan tudtam, hogy tényleg terhes vagyok, hogy mocorgott. Utána kezdett nőni a pocak. A mellem csak a szülés előtt lett picit nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!