Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegyük fel terhes vagyok....

Tegyük fel terhes vagyok. Miért nincs semmi más tünetem?

Figyelt kérdés
36 napon vagyok.Se a cicim nem fáj.Se hányingerem (egyszer volt majdnem egy hete)semmi jele nincs csak annyi hogy késik.Ennyit még sose késett.És sokszor nem védekeztünk.Ergo bennem ment el a párom.
2017. dec. 30. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Pont elég tünet a késés. Egyébként is minden más jellemzően később jön. A hányinger csak a filmekben elsó tünet, a valóságban inkább a 7. hét környékétől (amikor már vagy 3 hete tudod, hogy terhes vagy, ha képes vagy tesztelni). De van, hogy valaki egyáltalán nincs rosszul.
2017. dec. 30. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Mi lenne, ha tesztelnél egyet? 36. napon nem is kell, hogy tüneted legyen.
2017. dec. 30. 09:49
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Az hogy késik az nem csak terhességi tünet lehet! Ma már nem lehet csak egy késésből terhességre g gondolni! Késés + teszt, az már elég meghízható, de csak mert nem jön meg, én nem gondolnék biztosra gyerekre.

Nem is értem miért nem csinálsz tesztet.

Terhestünete meg nem mindenkinek van egyébként.

2017. dec. 30. 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Mert szerencsés vagy, ha így van..

15 hetes vagyok és semmi klasszikus tünetem nincs..

Nem hánytam mégis fogytam az első trimeszterben 3 kg-ot.. Most 1,5 kg van a -3 hoz képest,

tehát nem vagyok a kezdő súlyomnál(ez inkább a bejgli és nem a baba eredménye) pocakom picit látható.. Cicim kerekedett de nem fáj vagy feszül, mellbimbó kicsit érzékeny, de ezt már csak azért tudom, mert keresem a tüneteket kb.. Ilyen ciklus alapján nekem szokott egyébként is lenni

Szóval a nem menstuálás egy egész erős tünet...

Tesztelj

2017. dec. 30. 10:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem KELL semmilyen tünetnek lennie, csak lehet

Nekem sem volt egyik terhesség alatt sem

2017. dec. 30. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Lányomnál 6-7hetesen kezdődtek a tünetek,mellfájdalom, hányinger,aztán hányás is volt. Most 5 hetes vagyok, azonkívül hogy nem jött meg most sem érzek egyelőre semmit.
2017. dec. 30. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem se volt se hányinger, se más tünet, csak késett, és nagyon jókat aludtam hétvégén, de azt is csak pár hétig.

Utána is csak onnan tudtam, hogy tényleg terhes vagyok, hogy mocorgott. Utána kezdett nőni a pocak. A mellem csak a szülés előtt lett picit nagyobb.

2017. dec. 30. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmi bajom nem volt a 41 hét alatt... Nem törvényszerű a rosszullét. :)
2017. dec. 30. 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha benned ment el és nem védekeztek, lehetsz terhes.
2017. dec. 30. 14:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy hülyesègek kèrdezèse helyett inkább tesztet csinàlsz!
2017. dec. 30. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!