Mennyit változik a ruhaméret terhesség végére?
Figyelt kérdés
Azok válaszoljanak, akik teherbeesés előtt 36-38-as méretű ruhákat hordtak, és a terhességet átlagos súlynövekedéssel zárták. Hányas méretű ruhákra volt szükségetek a vége felé (30.-40. hét között)? Azt is írjátok meg, hogy mennyi volt a kezdő és a végső súlyotok!2017. dec. 29. 11:36
11/15 anonim válasza:
Kezdő súlyom: 52,5-53 kg, 166 cm vagyok
Jövő hét szerdára vagyok kiírva: 58,7-59 durván 6 kg gyarapodás.
Minden nadrágom jó rám, egy héten 4-szer tornázok 20-30 percet. 3 kilóra becsülik a kislányt. Nem voltam cukros sem, ennek nagyon örülök.
12/15 anonim válasza:
Most azért lettem lepontozva mert sokat hiztam? Pedig nem zabaltam. Vagy mert nem maradtam kucu???
14/15 anonim válasza:
Pszichopata pontozgat le mindenkit, aki 1. soha életében nem volt még terhes és nem is lehet 2. aki alapból utálja a nőket, anyukákat, kisgyerekeket.
15/15 anonim válasza:
35-38 ruhábol ritkán lesze 39-40-41-42-es ruha ahhoz sok hizás,sok iker kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!