Van akinek az első trimeszterben hányás helyett állandó gyomorégése, gyomorfájdalma volt?
Nemcsak az elsőbe, hanem végig.Éreztem a torkomban(sőt néha szinte a fülemben )a savat.Volt,hogy meghánytattam magam,de kb fél óra múlva ugyan úgy rossz volt.Volt ,hogy már sírtam.
Minden amit próbáltam, csak picit segített,inkább semmit.
Szülés után közvetlenül,elmúlt.
Nekem is savam volt, főleg a végén. Akkor már felpolcolt fejjel tudtam csak aludni. :D
Ami nekem segített és ágy mellett volt mindig: jobb híján szódabikarbónás víz (nekem elég volt 1-2 kis korty egyszerre) vagy a "Gyomordoktor" nevű pezsgőtabletta. Nem tudom mi van benne, de ez nagyon jó volt. A szódabikarbónás víz hatásra és ízre is ugyanaz volt, szerintem hasonló lehet ez a kettő. :)
Köszönöm a válaszokat! Nektek is volt olyan, hogy mindez nyeléskor mellkasi fájdalommal is járt? Gondolom a sav már kimarta a nyelőcső alsó szakaszát, és fáj, ahogy ott áthalad az étel...
Nekem ideig-óráig segít a Salvus víz, meg most reggel a kefír is nagyon jól esett a gyomromnak. Ezekkel próbálkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!