Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hányadik héttől kezdte el...

Ki hányadik héttől kezdte el hordani a kismama ruhákat?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy kismamaruham van, amit a varandossag alatt vettem a22. het korul, egyebkent treggingsben jartam, az Orsayben meg a C&A-ban vettem jokat ezekbol a sztreccsesebb anyagu nadragokbol. Vanegy kismama leggingsemszintenC&A-bol, nagyon kenyelmes, de azt mar boven aszules utan vettem. Szerintemnyugodtan vehetsz barmikor.
2017. dec. 29. 05:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem eleg keson kezdett noni a pocakom mindket terhessegemnel, 25. het korul szereztem be terhesnadragot es 2 szoknyat de inkabb csak a 30. het utan hordtam.

Nekem a munkahelyem miatt elegansan kellett oltozkodnom, de normal (nem kismamas) ruhabol sok olyan volt, amibe vegig belefertem. Ezek alapban rugalmas, tapados anyaguak. Ezeket hordtam harisnyaval foleg, illetve volt hosszitott kotott pulcsim, ami cicanacival jo volt munkahelyen kivulre.

A terhesnacit amugy nem szerettem igazan, nekem nem volt kenyelmes, de a normal csiponadrag sokaig jo volt ram, mert a pocakom alatt gombolodott, nem nyomott.

A pocakbetetes szoknyak viszont nagyon kenyelmesek voltak, azokat imadtam.

2017. dec. 29. 08:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Magas derékszabású leggings és tunika teljesen jó a téli- tavaszi időszakra. Utána meg ruhákat fogok hordani, ahogy minden nyáron.

Az ikerterhességemnél is így öltözködtem, ugyanebben az időszakban voltam terhes.

2017. dec. 29. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:
15 hetesen vettem kismamanadrágot a h&m-ből, de az tanácsolom neked hogy személyesen menj el ne rendelj. Én több 38ast is felpróbáltam, és volt ami kicsi volt, volt ami nagy, mire megtaláltam a jót. Amit vettem, azt viszont imádom, nagyon kényelmes, jó minőségű, csak ajànlani tudom. Egyelőre tunikákkal hordom, de van már néhány kismama felsőm is, szintén h&mes.
2017. dec. 29. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!