Keton a vizeletben?
Figyelt kérdés
Káros lehet a magzatra? Mit okozhat?2017. dec. 27. 11:38
1/12 anonim válasza:
Nem tudom mit okozhat, csak azt, hogy nem jó. Diétázol?
2/12 anonim válasza:
Mennyi folyadékot iszol? Legalább 2 litert kellene.
3/12 lovasoktató válasza:
Folyadék hiányra utal.Elvileg ha nem hosszan tart akkor a babára nincs hatással mert ő elveszi amire szüksége van,de neked nem jó.
4/12 A kérdező kommentje:
Terhességi cukorbetegségem van.
Lehet,hogy nem iszok eleget. Naponta csak 1,5 liter viz megy le
2017. dec. 27. 12:42
5/12 A kérdező kommentje:
Igen diétázom
2017. dec. 27. 12:42
6/12 anonim válasza:
Éhezésre utal pedig. Folyadék hiányra a fajsúly értéke utal.
Keton akkor termelődik, amikor a szervezet glukóz híján zsírt bont le. Most az éhezés lehet koplalás vagy betegség pl cukorbetegség. Na most az energia megvan a magzatnak bármi áron, az anyai zsírraktárból. 1-1 alkalomtól tuti semmi baja de vedd jelnek, hogy kevés a glukóz bevitel. Cukorbetegségnél cukrot is találtak volna a vizeletben de ha elég glukózt viszel be, akkor vizsgálgatni kéne.
7/12 anonim válasza:
Nem a kevés folyadék miatt van, hanem a kevés szénhidrát miatt. Túl keveset eszel.
8/12 anonim válasza:
*ja közben írtál, beszélj erről a dokiddal akkor!
9/12 anonim válasza:
Nekem akkor jelent meg a vizeletben mikor a GDM miatt elkezdtem a 180ch diétát - a diabetológus ki is akadt, hogy biztos nem eszek eleget, éheztetem a babát! Pedig pont amnyit ettem, mint amennyit ő meghatározott, de tény, hogy ez jóval kevesebb volt, mint mennyit előtte ettem és az első pár napban folyton rosszul voltam az éhségtől... De amint megszokta a szervezetem, hogy csak ennyit kap, már nem volt gont, keton sem jelent meg többé
10/12 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy én is sokkal többet ettem,mint most
Állandoan éhesnek érzem magam,pedig a 180 gr ch megvan egy nap.
2017. dec. 27. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!