Hogy fogjátok csinálni, együtt alszotok a babával?
Nálunk apa hallani sem akart arról hogy akár a baba is külön szobában legyen pedig fizikai munkát végez és fontos neki a pihenés.Azzal meg ha te kiköltöznél a közös ágyatokból a kapcsolatotokat tennéd kockára,nem ajánlom.Én úgy fogom csinálni hogy úgy rendezem el a bútorokat hogy én legyek közelebb a picihez és ne kelljen apát zavarni a felkeléssel és ha nagyon sír még mindig ki tudsz menni vele a másik szobába.Amúgy a férfiaknak általában nagyon jó az alvókája,nehéz őket kizökkenteni az édes álomból.Szerintem üljetek le a pároddal és beszéljétek át vele a kérdést!
Szép babavárást 19h km
Mi együtt aludtunk 3-an egy szobában. Férjem eleinte kelt velünk, segített, mert kellett, aztán amikor már nem kellett éjszaka kakás pelust cserélni 2x és nekem sem telt percekbe, hogy fel tudjam nyomni magam az ágyból, már ő nem kelt fel, mert nem volt rá szükség. Innentőlkezdve immunissá vált az éjszakai hangokra, teljesen mindegy hogy ordított fel a baba, ő csak aludt. Így maradtunk együtt 3-an, apa pedig pihent :)
Én semmiképpen nem válnék külön a férjemtől hosszútávon, talán csak az első 3 hónapban max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!