Ő itt szerintetek is kislány? Kép lent
Ez 5D, nem?
Amúgy elég egyértelmű hogy igen, ilyenkor még duzzadtak a szemérem ajkak, de ebből egy laikus is rájön hogy vagina.
Fütyit nem látni.. :)
Mármint azt már lehetne látni, egértelműen kislány..
Gratulálok
Mi volt az Uh-ossal a baj?
Az volt,hogy egy kis fiatal csajszi volt a szonográfus..1,5 órán keresztül azt hallgattuk h ,,jajj ezek a mai kismamák nem tudom mit képzelnek magukról,smink,magassarkú,hát milyen anya lesz az ilyenböl..,jajj ez a gyerek miért nem mozog,jajj ez a gyerek mindig alszik??...,jajj milyen drágák a lakások,pedig mi szeretnênk venni de hogy??Pedig ên tőzsgyökeres pesti vagyok,és nem költözhetek ki vidékre mert nekem fontis h este 10kor betudjak vásárolni a Tescoban...,,jajj miért nem mozog ez a gyerek??...meg ezek a mai kismamák minden szart megvesznek a gyereknek meg a legdrágábbat...
Hát folytathatnám mêg de kb ez volt a lênyege..
1,5óra alatt sikerült neki 4 képet lőni,igy megfordult a fejemben h valóban ért a munkályához vagy azért van ott h dőljön a szájábol a sok hülyeség???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!