Magas érték 35 hetesen mitől?
Kb egy hete viszketek eléggé , kezem , kézfej láb , arc elmentem egy vérképre amin az alkalikus foszfatáz magasabb lett . A többi májfunkcio rendben , fehérje vizeletben nincs , vérszegénység van .
Holnap doki de félek hogy bármi bajunk lesz és hogy mi lehet
Vélhetően a majad, ahogy írták az előző kérdésednél is.. A viszketés is emiatt...
Terhességnél mondják, hogy előfordul...de a doki többet mond szerintem..
Írd majd meg kérlek mi volt...
Én epepangásra gyanakodok ..Got Stb normál a
Alkalikus foszfatáz 169 lett ...
Es meg a tiglicerid ami eddig normalis volt most magasabb lett .Remelem nem hellp szindroma .
Haziorvostol most jottem o azt mondta olyan erteket nem lát amitől viszkethetnék ...rakerdeztem az epe pangasra de o azt mondta terhesen nem adhat gyogyszert .Es hogy majd a nòdokimnak mutassam meg :( kicsit felek nehogy nagy baj legyen :((:'(
Pont az az értéked magas ami miatt viszketsz, ez simán epepangás mint nálam, mint láttad nekem 490 volt az érték majdnem 4szerese mint a tiéd. Nem volt semmi gond, én is csak az utolsó két hétben vízesedtem. Minden más eredményem jó volt.
Neked is jók a máj eredményeid akkor nincs baj :) Help-hez kéne a magas vérnyomás is. Én nem aggódnék. Figyelgesd a vérnyomásod , ha az jól van, akkor nem kell aggódnod, tessék hinni a dokiknak is :)
Én is beparáztam, de mivel csak az alk.fosz. volt magas így szerencsére nem lett semmi baj, csak én őráltem meg a viszketéstől.. sok éjszakám rosszul telt miatta :( Mindenhol viszkettem.... a testápoló kicsit enyhített, meg a gyakori zuhanyzás ( nyár volt) de elmúlni szülés után múlt, de akkor egyből. Ilyenkor a baba nyomja a májat meg körülötte mindent és ezért az epepangás. Ha szerencséd van odébb mozdul és megszűnik a gond, ha nem akkor sajnos kitartás :)
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!