35+4 hetesen 2100 as mehszaj értek mit jelent?

Tökéletesen leírta az előző válaszoló, annyit hozzátennék, hogy a második, harmadik terhességemnél a 19. héttől 2100-as volt az értékem, nem befolyásolt semmit, az egyiket 4 nappal a kiírt napon szültem, a másikat pont a várt időponton.
Ugyanúgy dolgoztam tovább, nem kellett emiatt feküdnöm, nem lettem veszélyeztetett terhes (magas rizikófaktor más okból volt), lehetett szexuális életet élni, medencézni, stb.

én pedig azt tenném hozzá, hogy a mhényak hossza némileg egyéni adottság is, nekem első pillanattól kezdve 2000-es volt az érték, ami a doki szerint tökéletes. 22. héten lett 2100, innentől írt elő pihenést. na de te véghajrában vagy, az sem lenne gáz, ha már jobban nyitva lenne.
(megjegyzem, 1333 volt az értékem 38 hetesen, és végül rá 9 napra indítani kellett)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!