2100 méhszáj 31 hetesen, koraszülés veszély?
31+3 hetesek vagyunk, 2100at mondott a méhszájra.
Volt valaki aki hasonlóan járt és sikerült a végéig kihúznia? Sok-sok pihenéssel, és magnéziummal el lehet kerülni a koraszülést? Megijesztett az orvos most nagyon!
Ha nem volt előzményben koraszülés vagy elégtelen méhszàj akkor nem veszélyes. Persze figyelj oda magadra de ez nem rossz. Van akinek alapból 2000 a kezdő érték. Az meg hogy a külső kinyìlt 1 ujjnyira, szinte semmi. Nyomja a baba.
Nekem 2111 volt 26.héttől és görcsöltem. Ilyesztő volt. De inkàbb a görcsök miatt aggódott a doki is. 2222volt a 38. héten. Reggel mondta a doki,hogy szerinte beindul,ìgy is lett.
Első baba, és eddig nem volt semmi panasz a haskeményedésen kívül, de azt mondta az orvos, hogy attól nyílik leginkább.
Most megnyugodtam egy picit,köszönöm a válaszokat!Bízom benne,hogy még nem akar kijönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!