Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a nőgyógyászotok, aki...

Ha a nőgyógyászotok, aki korrekt, nem pénzéhes, meg vagytok vele elégedve, amikor megállapítja a terhességet, elmondja, hogy a szülésre nem megy be, nem vállalja ezt már senkinek (csak ha dolgozik/ügyel), keresnétek mást vagy kitartanátok mellette?

Figyelt kérdés
7+5 hetes, kicsi szíve dobog

2017. dec. 18. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Nem volt fogadott orvosom, ugyan ugy bantak velem mint a tobbiekkel. Ez egy borzalmas tévhit itthon hogy csak akkor kapsz korrekt ellatast. Mindenki rendes volt, az orvosodhoz simán járnék en is:))
2017. dec. 18. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Én nem fogadtam fel a dokimat, és egy percig sem bántam meg. Befektettek túlhordás miatt, mind a 8 helyi dokival találkoztam időközben, az összes kedves volt, segítőkész, empatikus. Pedig tudták, hogy nem kapnak semmit a zsebükbe. Végül sürgősségi császár lett a dologból, a műtétet végző doki bejött másnap, a szabadnapján is ránk nézni, mert elég durva fertőzésveszélyben voltam.

Aki asszisztált, az is minden nap benézett külön, kérdezte, hogy hogy vagyunk. A szobatársaim, akik fogadott dokival szültek, alig kaptak valami figyelmet, mert mindenki tudta, hogy ő x-hez vagy y-hoz tartoznak.

Nem mondom, hogy rossz dolog, ha ismered a dokidat, de nekem jobb élmény volt így, mintha felkérem az orvosomat.

2017. dec. 19. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
Én kitartottam mellette és nem bántam meg. 7 éve szültem, azóta is hozzá járok, és ha ismét teherbe esek, akkor ismét megpróbálom rávenni, hogy vállaljon el (még ha tudom is, hogy lehetetlen küldetés).
2017. dec. 19. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!