Átlagostól kevesebb magzatvíz, akinek volt ilyen? 30 hkm
Sziasztok!
Ma voltam 30 hetes ultrahangon. Pontosan 30+2 hetes lennék menstruáció alapján. Azt mondta a doktornő, hogy átlagostól kevesebb a magzatvíz és a baba mérete is egy héttel kisebb, tehát 29 hetesnek felel meg. Ennyit írtak még a papíromra MVF. Oligohydramnion.
Eddig minden ultrahangon korának megfeleő méretei voltak. Súlyát is csak 1150g-ra becsülték most.
3 hét múlva vissza kell mennem kontrollra, de addig is szeretnék tapasztalatokat olvasni ezzel kapcsolatban, akinek volt ilyen, hogy mire számítsak?
Köszönöm!
Nekem is kevesebb volt a víz. Ha jol emlekszem a 32.hettol vegig ezt mondták. Kisebb is volt a becsület súlya. Utoljára a 36h4n 35h2n-nak mondta a dokim.
Semmi nem volt, azt mondtak akkor van baj ha szivárog a viz vagy ha faj nekem a baba mozgása.
3nappal tulhordtam, nem volt óriási a hasam, a burkot ugy repesztettek, huvelyi uton szultem, 3.5kg lett a baba es 51cm.
Szerintem mondták volna ha kell valamit "tenned" vagy aggódni kellene.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Én is ebben reménykedem, hogy más orvos szerint nincs gond. Akihez megyek tapasztaltabb, most egy fiatal doktornő vizsgált meg.
Az én picikém is faros még, tartok nagyon a császártól. Az első babámat természetes úton szültem 3700grammal.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!