Ha a kismama nagyon keveset iszik, akkor a magzatvíz mennyisége bánhatja?
Ha a kismama keveset iszik, a szervezet elkezd raktározni vizet. Ez a kismamának kellemetlen, a magzatvizet nem nagyon érinti bár nyilván függ attól, hogy mennyire keveset iszik.
De a vérkeringésre rosszul hat, sűrűbb a vér.
Elso koszonom szepen.
Masodik. Itt nem ez volt a kerdes, nem feltetlen azert van kint egy kerdes mert meg is tortenik epp, hanem mert vannak dolgok, amikre nem tudjak emberek a valaszt. Megertem, amit irtal, de a kerdesemre nem valaszoltal :)
Nálam 2x fordult elő, hogy meló, rohangászás stb. miatt elfelejtettem inni és rettenetesen görcsöltem. Elsőre rohantam az orvoshoz, aki mindent rendben talált és a 2. kérdése az volt, hogy mennyi vizet ittam. Akkor csaptam a homlokomra, hogy aznap szinte semmit.
Másodszor magamtól is eszembe jutott a görcsöknél és vizes palackot kötöttem a nyakamba, hogy többé ne legyek ilyen hülye.
Nem érdemes kockáztatni, igyál eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!