15 hetes vagyok. Miért ébredek mindig ilyen korán?
szia!
én ma 4kor keltem...ez nekem majdnem rendszeres...
én akkor szoktam felriadni,ha nem jó testhelyzetben fekszem..vagy mozog a bébykém:)
próbálj inni egy pohár meleg tejet, hátha segít..:)
Lehet, hogy egy idő után már zavaró lesz...
Én minél inkább haladok előre a terhességben, annál rosszabbul alszom. Soha nem voltam egy nagy alvó, nekem nincs szükségem 8-10 óra alvásra és mivel a munkám miatt én is hajnalban keltem, így megszoktam azt, hogy 10-11-kor lefeküdtem és egyik pillanatról a másikra elaludtam és egyhuzamban aludtam 5-ig, amikor kelnem kellett. Így ment ez hétvégén is, de az pihentető alvás volt.
Viszont amióta terhes vagyok ez már nem olyan egyszerű. Nehezen alszom el, ha sikerül, akkor is szinte óránként fel-felébredek, néha pisilés miatt, néha csak úgy. Volt olyan három hét kb a harmincadik hét körül, amikor minden éjjel kettőkor felébredtem és ötig nem tudtam vissza aludni, nagyon szenvedtem, mert napközben hulla fáradt voltam emiatt. Ezután jött a gyomorégéses időszak, amikor amiatt eleve csak ülve tudtam aludni összesen kb három órát, napközben még egy keveset. Olyan voltam, mint egy zombi. Most a 35. hétben vagyok és lekopogom, hogy a gyomorégés már elmúlt, az alvás picivel jobb lett, de így sem a régi. Én már nagyon várom a babámat és gyakran felébredek és akaratomon kívül arról kezdek el ábrándozni, hogy lehet, hogy már két-három hét múlva babázhatok, ekkor a fantáziám elkezd szárnyalni és nem tudok vissza aludni.
Én már arra is gondoltam, hogy a természet ösztönösen így készíti fel a terhes nőt a későbbi éjszakázásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!