Milyen vizsgálatokra kíséri el az apuka a kismamát?
Velem mindenhova jön, de eddig csak kint várt a váróban. Még nagyon az elején vagyunk és eddig nem mentek simán a dolgok. Eddig egyik uh-unk sem arról szólt, hogy 'de jó ott van a baba'; hanem sajnos arról, hogy egyáltalán meg van-e még, a hematómám nőtt-e, vagy elkezdett-e felszívódni...
Ezért egyelőre uh-ra még nem jött be. Majd ha stabilizálódik a helyzet, onnantól bejön majd velem mindig ő is.
Velem egy kivételével minden vizsgálaton ott volt. Terheléses vércukorra is jött velem, mondjuk nem bírom a vérvételt, rosszul szoktam lenni, így az külön jó volt.
Azért az sok mindentôl függ, h megy-e, tud-e menni az apuka. A férjemnek rugalmas a munkája, mrg akart is, ezért mega tudtuk oldani.
Ha úgy alakul jön, ha nem, nem...
Amit sajnálok, hogy a genetikai (kombnált teszten)uh-on nem volt. Nagyon érdekes és felemelő volt.
Video készült róla, így is meghatotta...
Egyébként bármelyikre jöhetne az orvosomnál. (Be is jöhet)
3 vagy 4 UH-ra jött, a többi vizsgálatnál felesleges lett volna ücsörögnie velem. Szülés előtti napig vezettem, így NST-kre is egyedül mentem.
Szülésnél végig velem volt, míg császárra nem vittek végül (ott már csak ablakon keresztül lehetett jelen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!