Milyen vizsgálatokra kíséri el az apuka a kismamát?
Sztk-ba jártam, nem jöhetett volna be velem az ultrahangokra, így nem jött. Meg egyébként is mindig dèlelőttre adtak időpontot. Egyszer elmentünk fizetős 4d ultrahangra arra jött velem, aztán az nst-kre vitt el ha tudott.
Következő gyereknél magánba fogok járni hogy bejöhessen velem mert így neki kevésbé volt “megfogható” hogy bővül a családunk.
Az elsőn nem volt ott, a 7. héten. Azóta minden Uhra és babamozira is eljött.
Szülésnél pl nem lesz bent és szerintem NSTre sem fog jönni.
2 gyerekünk van-
1-1 babamozin kívül egy vizsgálaton sem lehett bent, csak a szüléseknél.
A másodiknál elkísért 1 nst-re, a többi alkalommal ő vigyázott a nagyra, vagy éppen dolgotott.
Az elsőnél az első nőgyógyászati vizsgálatra barátnőmmel mentem, de a többire jött.
Genetikai uh-ra, magzati szívuh-ra, 1x cukorprofilra és talán egyszer vérvételre kísért el.
Alapból tőlünk 45p az út a kórházig, tőle (akkor költöztünk össze mikor megszületett a baba) kb 1,5 óra volt, plussz valakinek dolgoznia is kellett ha már én elvesztettem a munkámat a terhesség miatt..
4 hetente uhkra eljon velem, kezd nagy lenni a hasam, szval már lassan ő kell vigyen vervetelekre és majd kesobb nstre is. Hatrebb lehet huzni az ulest de akkor a pedálokat nem érem el egyáltalán.
De eddig minden uhn ott volt velem. 12 het óta jön be velem.
27+1hkm
Amikor szabadnapos volt mindig jött velem mindegyikre, amikor dolgozott, egyedül mentem (szakács, így sokszor szabad hétköznap is).
Még a rákszűrésen is bent maradt, 14 hetes voltam akkor.
Semmire :)
Sztk-ba jártam és ott nem is engedték. De nem volt ebből gondunk, csak sajnálta, hogy később látja a monitoron mint én.
Általában otthon beszéltük meg a vizsgálatokat.
Egyedül a baba-mozira jött el velem, mert az fizetős családi szolgáltatás.
Ha jól emlékszem, mindegyiknél ott volt velem. Nálunk a 12. hétig hüvelyi ultrahangot csináltak, oda nem engedték be, tehát addig a vizsgálóba nem jött be, viszont onnantól fogva hasi ultrahang volt és mindig ott volt. A vérvételre is eljött, mivel sajnos világ életemben rosszul voltam a vérvételen, így azért is eljött velem. Szerencsére a munkája mellett meg tudta oldani.
A szülésnél is amíg lehetett bent volt, viszont már a legvégén derült ki, hogy végül császármetszés lesz, így elvittek a műtőbe, ott természetesen nem lehetett jelen, de addig ott volt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!