Halvány csík a teszten. Szerintetek terhesség? Várjak még vagy cseréljek tesztet?
Figyelt kérdés
A párom és én 9 hónapja próbálkozunk babával, sajnos eddig nem jött össze. Már legkésöbb hét elején megkellett volna jönnie, mert van hogy késik pár napot.
Napok óta erős émelygéssel küzdök. A barátnőm unszolására vettem egy tesztet mert én így a 9 hónap után nem vagyok már valami bizakodó.
A második vonal halvány de ott van. Terhess lennék? Várjak még a következő tesztel? Vagy vegyek másik fajtát. Medi lab 2dbosat adott a gyógyszerész.
2017. dec. 13. 11:56
11/30 anonim válasza:
Ez pozitív, teljesen egyértelmű, nincs értelme a kérdésnek.
12/30 A kérdező kommentje:
Rögtön megjelent.
2017. dec. 13. 12:05
13/30 anonim válasza:
Ez nem is halvany. Foleg ennel a tesztnel.:) szep pozo
14/30 anonim válasza:
Kedves Kérdező,megértem én is így voltam vele,mint te,hogy nem akartam elhinni,pedig nekem már egy full erős 2 csíkos tesztem volt,de akkor már kb 5 hetes lehettem. :D Nekünk a 8.hónapban sikerült,de akkor már pont elengedtem az egèszet. :)
15/30 anonim válasza:
4-es vagyok. Köszönöm szépen. Szurkoljunk egymásnak, tesztet vettem ma, pénteken megcsinálom.
16/30 anonim válasza:
Akkor tuti baba, gratulàlok!! :))
17/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. Egyszerűen annyira nehéz elhinnem, ugyanakkor annyira boldog vagyok!
De azért még pénteken csinálok mégegyet.
Kedves 4.válaszadó azért majd várom a fejleményeket! :)
2017. dec. 13. 12:08
18/30 anonim válasza:
Pozitiv 2 nap mulva mégerösebb lessz😊Gratulálok
20/30 anonim válasza:
Hát ez tök pozitív. Kb felesleges másik tesztet csinálni.
Gratulálok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!