Halvány csík a teszten. Szerintetek terhesség? Várjak még vagy cseréljek tesztet?
A párom és én 9 hónapja próbálkozunk babával, sajnos eddig nem jött össze. Már legkésöbb hét elején megkellett volna jönnie, mert van hogy késik pár napot.
Napok óta erős émelygéssel küzdök. A barátnőm unszolására vettem egy tesztet mert én így a 9 hónap után nem vagyok már valami bizakodó.
A második vonal halvány de ott van. Terhess lennék? Várjak még a következő tesztel? Vagy vegyek másik fajtát. Medi lab 2dbosat adott a gyógyszerész.
Nekem is halvány csík volt én negatívnak vettem,aztán csak nem jött meg 2-3nap múlva rendesen látható két csíkos lett az x-epil teszt.
A halvány két csík is pozitív :)
Szia!
Ugyanez van velem is. Ma reggel teszteltem és két csík van, de a terhességet jelző csík halvány, világosabb, mint a tesztcsík. (X-epil terhességi tesztet használtam). A használati utasítás azt írta, hogy ez pozitívnak számít, de ismételjem a tesztet 48 óra múlva.
Kíváncsi volnék én is, hogy akkor most összejött vagy nem. Én sem bizakodom nagyon, másfél éve próbálkozunk lassan...
Várj két napot, akkor sokkal erősebb lesz a második csík! :)
Addig drukkolok!
Drukkolok neked is kedves 4.válaszadó! :)
És akkor várok még két napot! Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!