Min kell majd keresztülmennem? 20. héten milyen a terhességmegszítás? Imádkozom, hogy erre ne kerüljön sor, de sajnos erre is fel kell készülnöm. Mennyi ideig tart (beindítás, szülés, mire hazamehetek)? És hogy dolgozzam fel?
Nagyon köszönöm mindenkinek a hasznos,kedves,jó tanácsot.Remélem hamarosan már csak egy rossz emlék lesz ez az egész,de addíg azért bennem van a rettegés.Talán hamarosan azt írhatom, hogy egészséges az én kis babám:)
Köszönöm hogy velem vagytok:)
Írj majd, hogy mi az eredmény légyszi...
A kombinált teszt nem igazán tuti, "csak" %-os eredményt ad...reméljük a Te esetedben is így lesz...
Előző vagyok.
A 12 hetes Uh-od rendben volt? Tarkóredő, orrcsont???? Semmit nem láttak??
Én lehet, hogy elrohannék egy 4d-s UH-ra, és kérnék egy véleményt anélkül, hogy elmondanék bármit nekik. Majd ha nem mond semmit, akkor elmondanám, hogy mi a szitu...
Csak hogy ne kelljen még ilyen sokáig idegeskedned...ez nagyon rossz tudom, mert Nekem is volt sajnos.
szió
Nagyon szorítunk!! Csak pozitívan addig is, lásd magad előtt, amint az egészséges babádat tartod!! Aztán halljunk rólatok!
20hkm
Köszönöm mindenkinek,aki írt.Jó ez az oldal,ahol bár nem ismerjük egymást,mégis a másik mellett állunk lélekben:)
Az ultrahang szerint minden oké,tarkóredő: 1,3 orrcsont már 12.héten látható volt.Sajnos ahogy tellnek a napok egyre nagyobb a kötődés,ami normál esetben maga a csoda lenne,de ilyenkor mindig az öröm mögött ott a félelem.Már mocorog:)látták hogy kukija van:) (van egy 20 hós kislányom)és ma hallottam kicsi szívverését:)Majd megírom mi lett az eredmény,szorítsatok nekünk.Mindenkinek felhőtlen babavárást:)
NAgyon szorítok, neked!
Reméljük nem lesz semmi gond!
Én ugyanezen megyek most át, mint akkor te:(
Mi lett az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!