Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Min kell majd keresztülmennem?...

Min kell majd keresztülmennem? 20. héten milyen a terhességmegszítás? Imádkozom, hogy erre ne kerüljön sor, de sajnos erre is fel kell készülnöm. Mennyi ideig tart (beindítás, szülés, mire hazamehetek)? És hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Remélem tapasztalatból kevesen tudnak csak ilyen szörnyűségről írni,de ha valaaki tudja hogy zajlik,segítsen,mondja el.
2010. jún. 2. 12:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a hasznos,kedves,jó tanácsot.Remélem hamarosan már csak egy rossz emlék lesz ez az egész,de addíg azért bennem van a rettegés.Talán hamarosan azt írhatom, hogy egészséges az én kis babám:)

Köszönöm hogy velem vagytok:)

2010. jún. 2. 23:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen a kombinált tesztem eredménye lett rossz:( 1:120 lett down-kór.
2010. jún. 2. 23:18
 13/20 anonim ***** válasza:

Írj majd, hogy mi az eredmény légyszi...

A kombinált teszt nem igazán tuti, "csak" %-os eredményt ad...reméljük a Te esetedben is így lesz...

2010. jún. 3. 14:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A 12 hetes Uh-od rendben volt? Tarkóredő, orrcsont???? Semmit nem láttak??

Én lehet, hogy elrohannék egy 4d-s UH-ra, és kérnék egy véleményt anélkül, hogy elmondanék bármit nekik. Majd ha nem mond semmit, akkor elmondanám, hogy mi a szitu...

Csak hogy ne kelljen még ilyen sokáig idegeskedned...ez nagyon rossz tudom, mert Nekem is volt sajnos.

szió

2010. jún. 3. 14:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Nagyon szorítunk!! Csak pozitívan addig is, lásd magad előtt, amint az egészséges babádat tartod!! Aztán halljunk rólatok!

20hkm

2010. jún. 3. 15:16
 16/20 anonim ***** válasza:
13:33 -as vagyok az uh-ák 70%-ban mutatnak pontos eredményt nekem egyáltalán nem csináltak egyenesen a magzatvíz vételt ajánlották mint írtam nekem 1:53-hoz volt a esély a down korra és mégis minden ok vigyázz magadra és ne aggódj
2010. jún. 3. 18:18
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,aki írt.Jó ez az oldal,ahol bár nem ismerjük egymást,mégis a másik mellett állunk lélekben:)

Az ultrahang szerint minden oké,tarkóredő: 1,3 orrcsont már 12.héten látható volt.Sajnos ahogy tellnek a napok egyre nagyobb a kötődés,ami normál esetben maga a csoda lenne,de ilyenkor mindig az öröm mögött ott a félelem.Már mocorog:)látták hogy kukija van:) (van egy 20 hós kislányom)és ma hallottam kicsi szívverését:)Majd megírom mi lett az eredmény,szorítsatok nekünk.Mindenkinek felhőtlen babavárást:)

2010. jún. 4. 12:04
 18/20 anonim ***** válasza:

NAgyon szorítok, neked!

Reméljük nem lesz semmi gond!

2010. júl. 23. 12:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Én ugyanezen megyek most át, mint akkor te:(

Mi lett az eredmény?

2010. okt. 8. 17:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt,egészséges a kisfiam,akit már nagyon várunk,remélem napokban beindul szülés.Tudom min mész keresztül,de csak pozitívan,nagyon sok a rossz eredmény és hál Istennek a vége mindig a megnyugvás és az öröm:)Nektek kitartást és remélem hamarosan írsz hogy minden ok.Hány hetes?Kombinált teszt lett rossz?Ultrahangon?Már túl vagy a magzatvízvételen?Szorítok értetek,de szerintem nem kell félni,jó dolog ez a kombinált teszt,mert kiszűr komoly bajokat,de ugyanakkor sok leendő édesanyának kell feleslegesen hetekig rettegnie,mert ugye csak százalékos esélyt ad,de ki mer kockáztatni.Minden jót
2010. okt. 9. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!