Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél volt úgy, hogy nem nőtt...

Kinél volt úgy, hogy nem nőtt a baba?

Figyelt kérdés
35.heten vagyok. Eddig minden rendben volt, megfelelo utemben not, de most 1 ill. 2het lemaradasa van. Nem a sulya, hanem a koponya es a femur kisebb, mint kellene. Magas a vernyomasom, ezt probaljuk levinni, illetve a mehlepeny jonak nez ki, de azert irt fel a doki erre is gyogyszert. Nyilik a mehszajam is. Nagyon felek, hogy baja lesz a babanak. Masnal is volt, hogy ekkora lemaradasa volt? Mi lett a babaval? Egeszseges lett?
2017. dec. 5. 08:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2017. dec. 6. 11:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Igenv2x irtam ki. Miert faj ez neked? Ugy gondolom nem troll kerdes es nem is felesleges. Az elso kerdesre nem sok valaszt kaptam. Ne legyel rosszindulatu.
2017. dec. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!