Általában mikor kezdődnek a rosszullétek?
Figyelt kérdés
5+3 napos vagyok de nekem egyszer sem volt még. Nem mintha várnám félreértés ne essék örülnék neki ha megúsznám, de 90 százalékban azt hallom és olvasom mindenkinél van rosszullét. Tényleg vannak annyira szerencsések hogy egyszer sincsenek rosszul?
Nekem csak a hasam feszül, néha enyhe görcs, erős mellfájdalom és nagy étvágy.
2017. dec. 4. 12:45
11/16 anonim válasza:
Az ikerterhességemnél csak gyomorégés volt. Semmi több; csak a hasam nőtt.
Most egy baba van a pocakban; 7+3-nál tartok egy-egy émelygés már megkörnyékezett. Majd meglátjuk mi lesz ebből...
12/16 anonim válasza:
Lehetséges, hogy a hányinger valamilyen olyan ételtől van, ami nem jó a babának, úgyhogy akkor nem törvényszerű, hogy egyáltalán lesz.
13/16 anonim válasza:
6.hét végétol kezdodott....iszonyú!!!! Mint egy fekvobeteg. Allando emelyges, aztan futok hanyni, borzaszto fejfajas, rossz kozerzet, szedules.... par napig jobb volt, es most ugyanaz... lemegyek csak a kozelbe a boltba,pedig sietek, de 1pillanat alatt olyan rosszul tudok lenni hogy az vmi hihetetlen...ma is majdnem elhánytam magam a boltban... ja, es ugye etvagyam sincs a hanyastol, igy meg azert egyre gyengébb vagyok.
14/16 anonim válasza:
Pont az ötödik hetet töltöttem, mikor először hánytam, és azóta is. Már öt hete másnapos vagyok, reggeltől, estig. :)
15/16 anonim válasza:
Nekem mindkétszer a 7. héten kezdődtek a rosszullétek.
16/16 anonim válasza:
Nekem az elejétől a gyomrom égett(háztartási keksztöl is) illetve az émelygés.. sajnos nem is igazán mult el csak valamivel enyhült .Most vagyok a 22. héten de van ,hogy hányásig jutok az émelygés és a gyomorégés miatt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!