Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat keményedik a hasam, m...

Sokat keményedik a hasam, m főleg esténként. Ez normális? (38. )

Figyelt kérdés
Betöltött 37. héten vagyok, esténként erősen keményedik a hasam, magnéziumot szedek, de este már az sem használ. Van ezzel más is így? Pluszban pedig mindig olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Ráadásul a dokim azt mondta, hogy a hét végétől ne is szedjem már a magnéziumot. MI lesz utána??
2010. jún. 1. 21:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez már ennyi idősen normálisnak mondható. Én napi 3x2 MAgnesii Citrici mellett is ezt érzem hetek óta. Pedig az NST-m az jó. És még csak 35 hét 5 napos vagyok. Szerintem ez egyén függő egyébként. Van aki csak a szülés érzi a jóslókat, van aki már jóval hetekkel hamarabb. Ne aggódj, nem lesz semmi gond. Ettől még végighordhatod a babát. Könnyű szülést kívánok!
2010. jún. 1. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!