Az első vérvételre nem éhgyomorral kell menni ugye?
9-es vagyok
Miért lettem lepontozva? Honnan tudhatjuk, hogy a kérdező hová valósi. Nálunk az elso vérvétel zsemle+tejes, akkor is ha mínuszra pontoztok. A második éhgyomri, majd ott kell inni a cukros löttyöt. Harmadiknal meg mindegy. Kórházanként eltérő a gyakorlat.
Pesten éhgyomorral kellett menni, mivel éhgyomri cukrot is néznek. Nem csak a terhelésesnél, hanem minden teljes vérképnél. Minden teljes vérképbe beletartozik a cukor is. Ezért csak vízet szabad inni. Ha csak bizonyos dolgokat néznek akkor szabad enni előtte. De terhesen a vérvétel az mindig teljes vérkép illetve terhelés.
Aki meg mindenkit lepontoz az menjen inkább szedjen hangyát, mert tuti unatkozik.
Első vérvetelen is néznek cukrot...ez nem a terheléses, ez egy általános vérké, labor....tsh.. Ellenanyag, hepatitis, vércsoport elemzés, hcg ...ami egyébként nem szokott lenni, de most ezeket is nézik.
Tőlem még a laboros, aki levette a vért is megkerdezte, hogy ugye éhgyomorral vagyok.. És a többire később is ügy vár., csak toszta vizet ihatok, lehetőleg a vitaminokat is utána vegyem be
Persze azoknak a vizsgálata, amik kimondottan a terhesség miatt vannak nem követelnek, de az általanos vérkép igen..az éhgyomrot( előző nap éjfélig szabad enni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!